Liviu Dragnea: Cred şi sper că îşi păstrează acelaşi caracter (n.r. Viorica Dăncilă) pe care îl ştiu eu de foarte mult timp. Adică sper

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat că există ingerinţe aşe serviciului secret la nivel de Guvern şi Parlament, susţinând că un coleg parlamentar a spus că „a primit ordin”. Dragnea afirmă că statul paralel vrea controlul asupra Executivului, orice ţară dezbinată fiind uşor de controlat.

Întrebat dacă aceşti oameni sunt „plantaţi” în instituţii precum Guvernul, Dragnea a răspuns: „Nu sunt plantaţi (la Guvern – n.r.). Apar. Nu erau înainte acolo. Apar nişte prieteni pe care nu i-au avut niciodată, cu care nu au lucrat niciodată, nu i-au ajutat niciodată şi începe să le sucească mintea. Aşa s-a întâmplat în Parlament. Unii parlamentari au acţionat la o comandă, nu au avut ce să facă. Avem un coleg, mă abţin să îi dau numele, care a ocupat o funcţie de şef al unei comisii în Parlament, care le-a spus unor colegi: – <>. Am început procesul de exfiltrare din partid pentru a păstra partea sănătoasă a partidului. Celelalte partide, nu că sunt infiltraţi, efectiv sunt coordonaţi de serviciile secrete”, a declarat Liviu Dragnea, la România TV.

Liviu Dragnea a făcut referire şi la pericolele la care este supus Executivul.

„Nu vor reuşi. Eu cred că da. Cred şi sper că îşi păstrează acelaşi caracter (n.r. Viorica Dăncilă) pe care îl ştiu eu de foarte mult timp. Adică sper. Nu cred că e cazul. Dar pericolele sunt aceleaşi. Stă în continuare într-un mediu foarte periculos. Aici te pot scăpa două lucruri – educaţia şi caracterul. Statul paralel a zis <>. Noi stabilim premierul, după care pentru fiecare ministru dăm aviz pozitiv sau negativ. Adică să aibă control pe guvern. Pe guvernele noastre am vrut să aibă control doar Parlamentul şi populaţia. Adică nu serviciilor. Şi asta i-a dus la paroxism. Nu mai au limită. Vă garantez că într-o perioadă rezonabilă vor ieşi la iveală multe lucruri, nu numai implicarea serviciilor în justiţie, ci şi în actul de guvernare şi în politica românească”, a mai spus Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *