Un nou sediu al Registrului Auto Român la Gorj

Noul sediul al Registrului Auto Român (RAR) Gorj, investiţie în valoare de aproximativ 2,5 milioane de euro, a fost inaugurat în prezența ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc și a directorului general al RAR, George-Adrian Dincă.

„Obiectivul de investiţii a fost început în 2017 (…), este un sediu modern, un sediu transparent (…). Aş vrea să felicit constructorul care a dus la îndeplinire acest obiectiv de peste 2 milioane de euro. Este un obiectiv care se putea face dinainte, dar iată că, datorită profesionalismului, dedicării, implicării tuturor factorilor, am reuşit să terminăm în mai puţin de trei ani acest obiectiv”, a precizat Răzvan Cuc.

Directorul general al RAR, Geroge Dincă a precizat că realizarea noului sediul din Gorj a fost generată de necesitatea modernizării spaţiilor destinate clienţilor, de extinderea zonelor de acces, dar şi de dublarea liniilor tehnice de lucru.
„Este un sediu modern, am făcut o investiţie de peste 10 milioane lei pentru clienţii noştri, cetăţenii din Gorj. Ne-am dorit încă de la începutul acestui proiect să oferim servicii de calitate pentru clienţii RAR Gorj, pentru clienţii Registrului Auto Român în general. Avem două linii de inspecţie tehnică periodică (ITP), toată aparatura este modernă, la cele mai înalte standarde europene, ne dorim cu acest lucru să scădem aşteptarea clienţilor la programare. Vom reduce, cel mai probabil, la jumătate timpul de aşteptare având în vedere că sunt două linii de ITP, având în vedere faptul că la vechiul sediu avem doar o linie”, a declarat George-Adrian Dincă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *