Dăncilă nu-și dezactivează UBER. Protest TAXI Bucureşti

Circulaţie a fost resistematizată în Piața Victoriei, miercuri dimineața, pentru mitingul transportatorilor. Conform organizatorilor, sunt așteptate peste 5.000 de mașini. Încă de la orele dimineții în zonă se aflau deja aproximativ 1.500 de taxiuri.

Brigada Rutieră a Capitalei a resistematizat, miercuri, circulaţia în Piaţa Victoriei din Bucureşti, unde peste 1.500 de taxiuri s-au strâns deja pentru a protesta faţă de Ordonanţa de Urgenţă „pentru menţinerea pirateriei”. Organizatorii anunţă că se vor strânge peste 5.000 de maşini, iar poliţiştii vor institui treptat mai multe restricţii de trafic.
„Este resistematizată circulaţia în Piaţa Victoriei, prin asigurarea traficului rutier pe două benzi de circulaţie pe sens, în faţa Guvernului Romîniei”, a anunţat, miercuri dimineţă, Brigada Rutieră a Capitalei. De asemenea, a fost restricţionat traficul rutier pe Şoseaua Kiseleff, între str. Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei. La nevoie, poliţiştii vor restricţionat traficul şi pe Str. Paris şi breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei. Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) a anunţat că organizează un protest cu 5.000 de taxiuri împotriva Ordonanţei de Urgenţă „pentru menţinerea pirateriei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *