Atacatorul din Noua Zeelandă ar fi fost în România pentru parada de 1 Decembrie din București

Atacatorul din Noua Zeelandă ar fi fost în România într-un moment cheie. Teroristul dement, îndrăgostit de țara noastră, conform antena3.ro.

Brenton Tarrant, autorul atacului terorist din Noua Zeelandă în care au fost uciși 49 de oameni, a fost în România, în luna noiembrie a anului 2018. Australianul a venit în țara noastră cu avionul, din Bulgaria, potrivit procurorului șef al Bulgariei, și a vizitat mai multe locuri simbolice pentru istoria României.

În plus, Tarrant ar fi luat parte și la Parada de 1 Decembrie din București.
„Se fac verificări în acest moment. Informația noastră este sigură. Așteptăm doar niște detalii oficiale într-un comunicat. Se pare că acest om a fost prezent în România în 2016, timp de mai multe zile, însă nu a atras sub nicio formă atenția autorităților cu privire la faptul că ar putea să facă ceva ilegal, ceva care să aibă legătură cu terorismul”, a explicat Ana Maria Bujor, senior editor Antena 3.

Pe contul de Twitter al atacatorului era postat un link către un clip de Youtube cu titlu în limba română despre cum își pierde Europa rădăcinile și cum este invadată de alte culturi.

antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *