Lia Olguța Vasilescu s-a săturat de refuzurile lui Iohannis

Astăzi, în urma unei discuții cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotărârea să îmi retrag candidatura pentru funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării, a anuțat Lia Olguța Vasilescu.

„Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puțin o lună și jumătate de așteptare, perioadă în care activitatea guvernamentală ar avea în continuare de suferit prin absența din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact în perioada iîn care România deține președinția UE. Nu am făcut o miză personală din accederea iîntr-o funcție guvernamentală, dar sunt convinsă că, așa cum am reușit să deblochez proiecte mari de infrastructură locală în mandatul de primar sau să pun în aplicare aproape tot programul de guvernare pentru Ministrul Muncii, aș fi reușit sa deblochez proiecte mari de infrastructură locală, regională și națională in cadrul ministerelor unde PSD m-a nominalizat”, a scris Olguța Vasilescu pe facebook.

Vicepreședintele PSD anunță că își continuă mandatul de deputat PSD de Dolj, unde a fost aleasă cu 60% din voturi. „Le mulțumesc tuturor colegilor din CEx care m-au votat în unanimitate pentru aceste demnități și, în special, lui Liviu Dragnea și doamnei prim ministru Viorica Dancilă care m-a propus și cu care, într-o formulă sau alta, voi colabora și în continuare pentru proiectele pe care mi le-am asumat în campania electorală din 2016. Sper că președintele Klaus Johannis va numi URGENT viitoarea nominalizare pentru funcția de ministru din partea partidului care a câștigat alegerile parlamentare, renunțând la blocarea Guvernului României prin încălcarea repetată a legilor și Constituției, in condițiile in care personajul care i-a provocat atâta îngrijorare dispare din ecuație”, precizează Lia Olguța Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *