Surpriză! Candidatura Olguței Vasilescu la prezidențiale

Senatorul Lia Olguța Vasilescu a putea fi candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale, au declarat surse din cadrul partidului, citate de romaniatv.net.

Lia Olguța Vasilescu este cel mai bun candidat pentru prezidențiale, spun surse din cadrul PSD,

Mai mult, jurnalistul Ion Cristoiu spune că președintele Klaus Iohannis a făcut-o, fără să vrea, pe Lia Olguța Vasilescu cel mai bun candidat pentru prezidențiale, ridicând-o pe aceasta, prin refuzul la minister, la înălțimea de principal adversar.

„Nu are nimic cu ea, cred că am greși dacă am merge pe o parte de psihologie << Klaus Iohannis are ceva cu persoana Olguța Vasilescu>>. Cred că e un calcul electoral care ar consta în următoarele: primul- destabilizarea PSD sugerând, printr-o mașinărie de zvonuri, că ceea ce face el e în înțelegere cu Liviu Dragnea ca să o înlăture pe Lia Olguța Vasilescu de la șefia unui minister. El avea nevoie, după concesia uriașă de semnare a celor de pe lista de remaniați, dacă era o poziție anti-PSD categorică nu semna toată lista și era o lovitură cumplită pentru PSD, dar pentru a arăta că e anti-PSD, adresându-se electoratului telefist, a ales întruchiparea pesedismului. Lia Olguța Vasilescu este, pentru electoratul PSD și a lui Klaus Iohannis, întruchiparea electoratului PSD- este bună mediatic, e mușcătoare, a luptat împotriva sistemului pe bune, a fost singura din PSD care l-a atacat fără menajamente pe Klaus Iohannis. Dacă era vorba de competențe, președintele putea să ia pe orice alt ministru, dar a făcut-o pentru a arăta electoratului taliban că țintește o vedetă PSD”, a declarat Ion Cristoiu, pentru MEDIAFAX.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *