Vești bune pentru românii din Marea Britanie. A început prima fază de …

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord a anunțat că guvernul de la Londra a demarat prima fază de testare publică a sistemului de înregistrare a statutului de rezident.

“Guvernul Britanic a anunțat demararea fazei de testare publică a sistemului de înregistrare a statutului de rezident în Marea Britanie destinat cetățenilor din țările UE care intenționează să rămână în Marea Britanie după #Brexit. În această fază, procedura de înregistrare este deschisă doar celor care sunt:

A. cetățeni UE, rezidenți in Marea Britanie (dar fără cetățenie britanică) și care dețin un pașaport biometric european valabil;

B. cetățeni non-UE, membri de familie ai unui cetățean UE și care dețin un card de rezidență biometric cu drept ședere în UE.

Procedura de înregistrare va fi deschisă tuturor categoriilor de cetățeni europeni de la 30 martie 2019.

Detalii referitoare la documentele necesare, modalitățile de aplicare (online sau poștă), și alte aspecte ale procedurii de înregistrare la

https://londra.mae.ro/node/2173

https://www.gov.uk/settled-stat…/applying-for-settled-status”, scrie ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *