Pompierii botoșăneni au donat sânge pentru victimele exploziei de la Dedeman

Foto: facebook.com/isubotosani

Zeci de pompieri din Botoşani s-au mobilizat pentru a participa la campania de donare de sânge pentru susţinerea victimelor exploziei de la magazinul Dedeman.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, mulţi dintre pompieri s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Sanguine alături de membri ai familiilor lor.

„Pompierii botoşăneni merg periodic la Centrul de Transfuzie Sanguină Botoşani şi, prin gestul lor, ajută bolnavii să poată primi sângele de care au nevoie. Astăzi, s-au mobilizat din nou! Profund impresionaţi de drama prin care trec victimele exploziei urmată de incendiu, care s-a produs la un magazin de bricolaj din Botoşani, pompierii botoşăneni au mers să doneze sânge, iar acţiunea va continua şi în zilele următoare. Unii dintre aceştia au fost însoţiţi chiar şi de alţi membri ai familiei”, au precizat oficialii ISU.

Totodată, pompierii au lansat un apel către persoanele care nu au probleme de sănătate şi îndeplinesc toate condiţiile necesare pentru a merge să doneze sânge.

În ultima perioadă, salvatorii botoșăneni au participat la mai multe acțiuni de donare de sânge. Sunt mulți dintre ei care fac acest gest în mod regulat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *