Tren de călători deraiat

Un tren de călători operat de CFR Călători a deraiat recent în zona Roșiori Nord. Este vorba despre trenul IR 1596. Două vagoane au deraiat. Un vagon ocupă gabaritul celuilalt fir de circulație.

„Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația feroviară este oprită la această oră pe relația Roșiori – Atârnați, firul II, din cauza deraierii a două vagoane din compunerea trenului IR 1596.

Trenul 1596, care circulă în relația Craiova – București Nord, a plecat din stația Roșiori la ora 16:14, iar la ora 16:24 mecanicul a anunțat telefonic dispeceratul de circulație faptul că, în zona semnalului de intrare în stația Atârnați, pe firul II, au deraiat ultimele două vagoane din compunere garniturii.

Din primele informații, în tren sunt circa 200 de călători, iar echipele de intervenție ale SRCF Craiova urmează să ajungă la fața locului.

Precizez faptul că, celelate trenuri, care tranzitează stația Atârnați, vor fi trasate să circule pe firul I, din ambele sensuri”, potrivit CFR SA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *