Pronosticul lui Traian Băsescu pentru alegerile din Capitală: „Firea nu are nicio șansă”

Fostul președinte Traian Băsescu, invitat la Romania TV, a vorbit despre situația tensionată privind alegerile locale. Traian Băsescu a precizat că cel mai bun candidat din momentul de față, care are mari șanse să redevină primar al Capitalei, este Nicușor Dan.

„Oamenii vor reacționa la această îmbârligare socialisto-liberală. Oamenii nu se vor lăsa păcăliți de această „stabilitate”. Nu o vor digera. Povestea cu stabilitatea este propovăduită de un general și un șef de partid. Ciucă și Ciolacu mint, spun că ne trebuie stabilitate. Băi fraților, cum o vedeți, stabilitatea, voi se realizează prin dictatură, ceea ce și vreți, de fapt, să faceți.

Ei asta desenează. Acolo unde nu au administrații locale și-au pus un singur candidat, în speranța că vor reuși să îl îndepărteze pe candidatul care nu e PSD sau PNL. La București s-au încurcat. Nu poți să aduci un om din afară și să îl dai la două organizații. Păi nici nu îl cunosc, nu știu cum gândește, nu-l simpatizează, îl simt ca pe un profitor. Cum e Ciucă, făcut peste noapte președinte de partid, dar el nu a tras ca politicienii, zi de zi pentru organizații.
Firea nu are nicio șansă să câștige. Credeți că bucureștenii nu-și aduc aminte de zecile de firme cu oameni aduși de la Voluntari, sau cum s-au risipit banii cu excursii în Grecia, ochelari din bani publici. Ori populismul nu mai funcționează. Nicușor a avut curaj și a intrat în subteranele Bucureștiului. Nu e ușor, că lui nu îi rămân foarte mult bani să plătească aceste subvenții. El schimbă kilometri de conducte. Nu are cum să îl bată Piedone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *