Un nou terminal al Aeroportului Oradea, inagurat sâmbătă. Capacitatea aeroportului a fost dublată şi a ajuns la 800 de pasageri pe oră

Foto: facebook.com/AeroportOradea

Reprezentanţii Aeroportului Oradea au inaugurat, sâmbătă, un nou terminal, care este echipat cu facilităţi moderne şi are o suprafaţă extinsă la 12.500 de mp. Astfel, capacitatea de deservire a aeroportului a fost dublată, ajungând la 800 de pasageri pe oră, scrie News.ro.

„Inaugurarea noului terminal al Aeroportului Oradea reprezintă o etapă semnificativă în evoluţia şi modernizarea infrastructurii sale. Echipat cu facilităţi moderne, acesta marchează debutul unei transformări majore pentru aeroport, având în vedere nevoile în continuă creştere ale pasagerilor. Pasagerii de pe zborul Hisky H45679 către Hurghada au fost primii care au păşit în noul terminal, fiind întâmpinaţi cu o atenţie deosebită din partea personalului aeroportului. Aceştia au primit cadouri personalizate potrivite pentru o zi la plajă şi au avut parte de gustări dulci pentru a-şi începe călătoria într-un mod plăcut”, arată comunicatul de presă al Echipei R.A. Aeroportul Oradea.

În proiectul „Extinderea şi eficientizarea terminalului de pasageri nr.1 al Aeroportului Oradea” au fost realizate următoarele lucruri:

  • Suprafaţa terminalului a fost extinsă la 12.500 de metri pătraţi;
  • Capacitatea de deservire a aeroportului a fost dublată, ajungând la 800 de pasageri pe oră;
  • Au fost introduse sisteme digitalizate pentru a facilita procesarea pasagerilor şi a bagajelor lor;
  • A fost implementat un sistem inteligent de management al clădirii;
  • A fost extinsă platforma de parcare la 320 de locuri de parcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *