Se redeschide ancheta în dosarul în care Emilia Şercan acuză că a fost victima unei campanii de compromitere

Instanţa Supremă a dispus ca Parchetul General să redeschidă ancheta în dosarul în care jurnalista Emilia Şercan acuză că a fost victima unei campanii de compromitere.

Instanţa Supremă a dispus ca Parchetul General să redeschidă ancheta în dosarul în care jurnalista Emilia Şercan acuză că a fost victima unei campanii de compromitere. Cunoscută pentru publicarea unor dovezi de plagiat în cazul lucrărilor de doctorat ale mai multor demnitari, Emilia Şercan susţine că Parchetul General a încercat să muşamalizeze dosarul în care îl acuza pe fostul ministru de interne Lucian Bode de abuz în serviciu şi favorizarea infractorului.

Emilia Şercan le-a reclamat procurorilor că în 2022, la o lună după ce a dezvăluit că Nicolae Ciucă, pe atunci premier, şi-a plagiat teza de doctorat, fotografii personale făcute în casa ei au apărut pe zeci de site-uri pentru adulţi. Mai mult, o probă pe care jurnalista a dat-o Poliţiei pentru a dovedi violarea vieţii private a fost publicată şi ea, la doar 40 de minute după ce a părăsit secţia de Poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *