Sorin Grindeanu: Am semnat ordinul prin care Compania Naţionala de Investiţii Rutiere preia de la CNAIR o serie de proiecte de infrastructură rutieră

Foto: gov.ro

Compania Naţională de Investiţii Rutiere (CNIR) a preluat de la Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere (CNAIR) o serie de proiecte de infrastructură rutieră, în baza unui ordin semnat de ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu.

„Am semnat ordinul prin care Compania Naţională de Investiţii Rutiere (CNIR SA) preia de la CNAIR SA (Compania Naţională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere) o serie de proiecte de infrastructură rutieră! Transferul acestor proiecte a fost posibil doar după operaţionalizarea CNIR şi numirea unui director general şi a directorului economic-financiar. Obiectivele vor fi preluate în baza unui protocol încheiat între cele două companii”, a anunţat Sorin Grindeanu, pe pagina sa de Facebook.

Proiectele de infrastructură preluate de CNIR sunt: autostrada Târgu Mureş-Târgu Neamţ (secţiunea Miercurea Nirajului – Leghin), autostrada Târgu Neamţ – Iaşi – Ungheni, autostrada Bacău – Braşov, autostrada Ploieşti – Braşov, Drumul Expres Bacău – Piatra Neamţ, Drumul Expres Focşani – Brăila şi Drumul Expres Filiaşi – Târgu Jiu. 

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *