Cine va deschide lista pentru europarlamentare a coaliției PSD-PNL, după retragerea Ramonei Chiriac

Europarlamentarul Rareș Bogdan a oferit detalii, într-o intervenție pentru B1 TV, despre pașii pe care coalițția PSD-PNL îi va face la alegerile europarlamentare în urma retragerii Ramonei Chiriac.

Acesta a precizat că un scenariu probabil va fi ca fiecare candidat să urce o poziție pe lista comună, astfel lista ar urma să fie deschisă de Mihai Tudose.

„Există în cele două partide resursă suficientă, omanei cu experiență, oameni cu credibilitate la nivel eurpean și cred că nu e necesar să apelăm la cineva din afara celor două mari partide.

Vom decide astăzi după ora 11 când ne vom reuni într-o ședință de coaliție câteva chestiuni importante. Una dintre ele este dacă mergem pe liste așa cum au fost votate la PNL, 10 persoane eligibile, eu pe primul loc, Dan Motreanu pe locul 2, locul 3 – Adina Vălean, locul 4 –domnul Buda, și așa mai departe. Ori mergem cu ordinea votată deja, eu primul loc, dincolo Mihai Tudose pe primul loc. Dacă mergem pe ce s-a stabilit, domnul Tudose era pe locul doi pe lista comună, eu eram pe locul trei, domnia sa va urca pe locul unu”, a precizat Rareș Bogdan.

detalii pe b1tv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *