Toate porturile de la malul Mării Negre au fost închise. Nu sunt restricţii în domeniul traficului aerian sau feroviar

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează sâmbătă că toate porturile de la malul Mării Negre au fost închise. În același timp, se circulă în condiţii de iarnă, ninge şi se depune zăpadă pe carosabil pe mai multe artere rutiere din judeţele Alba, Bacău, Gorj, Harghita, Iaşi, Neamţ, Sălaj, Suceava şi Vaslui.

Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi material antiderapant, se arată într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, nu sunt autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia blocată din cauza condiţiilor meteorologice.

Traficul rutier a fost reluat pe DN 2, la kilometrul 446, în localitatea Grăniceşti, judeţul Suceava, unde un autocamion a derapat şi nu a putut înainta, din cauza lipsei anvelopelor de iarnă. Drumul a fost curăţat, însă în continuare ninge în zonă.

În celelalte judeţe în general se circulă în condiţii de ploaie, pe un carosabil umed, fără depuneri de polei.

Toate porturile de la malul Mării Negre au fost închise, din cauza vântului puternic.

Nu sunt restricţii în domeniul traficului aerian sau feroviar.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto să nu plece la drum dacă nu au autovehiculele echipate cu anvelopele de iarnă, dacă urmează să se deplaseze în zonele în care carosabilul este acoperit de zăpadă, gheaţă sau polei şi să adopte constant o conduită preventivă la volan, pentru a nu fi implicaţi în producerea de evenimente rutiere.

Sursa: stiri.tvr.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *