UPDATE. Plan Roşu de Intervenţie în judeţul Sibiu, după un accident cu şase maşini, la ieşirea de pe autostradă

Opt adulţi şi un sugar de 6 luni primesc îngrijiri medicale în urma unui accident rutier în care au fost implicate şase autovehicule, pe autostrada A1, la ieşirea spre oraşul Cisnădie, autorităţile activând planul roşu de intervenţie, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

UPDATE Patru persoane – trei adulţi şi un copil de 6 luni – au fost transportaţi, cu ambulanţele, la spitale din municipiul Sibiu, în urma unui accident care a avut loc pe autostrada A1, la ieşirea spre oraşul Cisnădie, a anunţat ISU Sibiu.

„Din fericire, toate persoane sunt conştiente, 4 adulţi refuză transportul la spital, vor merge la spital 3 adulţi şi sugarul de 6 luni”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Iniţial, s-a anunţat că sunt nouă persoane implicate în accident, însă au fost opt.

Traficul în zona accidentului se desfăşoară îngreunat.


„ISU Sibiu intervine de urgenţă la un accident rutier pe A1, la ieşirea spre localitatea Cisnădie. La faţa locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o autospecială de descarcerare şi una de stingere. De asemenea, intervin şi trei echipaje SAJ, dintre care unul cu medic. Din primele informaţii, în accident sunt implicate 6 autovehicule şi 8 persoane adulte toate conştiente şi un sugar de 6 luni. Două persoane sunt încarcerate, conştiente. Se lucrează pentru descarcerarea lor. A fost activat planul roşu de intervenţie începând cu ora 17,50”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu a informat că accidentul a avut loc pe sensul Sebeş-Boiţa al autostrăzii, în zona ieşirii spre Cisnădie, iar pe banda 2 a autostrăzii se circulă cu dificultate.

„Poliţiştii rutieri din cadrul BPA A1 Autostrada Râmnicu Vâlcea – Deva intervin la un accident de circulaţie, soldat cu victime, produs pe A1, la km. 238, sensul Sebeş – Boiţa, în zona ieşirii spre Cisnădie. În accident sunt implicate mai multe autovehicule. Traficul se desfăşoară îngreunat pe banda 2”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *