Emisiunea Drumurile Noastre B1 TV, Mihai Crăciun (Construim România), despre podul de la Brăila: Se dovedește că România nu e în stare să construiască o lucrare de elită

Situația podului suspendat peste Dunăre devine din în ce mai ridicolă, a declarat Mihai Crăciun, fondatorul „Construim România”, duminică, pe B1 TV, la „Drumurile Noastre” cu Ștefan Etveș, în contextul multiplelor probleme depistate după relativ recenta inaugurare a obiectivului de investiții care leagă județele Brăila și Tulcea.

„Situația acestui pod devine din ce în ce mai ridicolă. De unde trebuia să fie un proiect de elită de care România să fie mândră, se dovedește că România nu e în stare să construiască o lucrare de elită. Pentru că nu e vorba doar de Webuild, este mână în mână, de CNAIR, de Ministerul Transporturilor, acolo toți ochii trebuiau să fie pe această lucrare, din ziua zero, până la inaugurare, pentru că se știa de la început că e un proiect la care se va uita toată lumea și îl va lua ca referință”, a spus fondatorul „Construim România”.

„Discuția că se infiltrează, dar nu mai puțin și nu contează este ca și când ar spune cineva că, haide, domne`, ce dacă e spart peretele, că ai mucegai numai în sufragerie, nu în dormitor, deci nu o să răcești de la el și igrasia nu o să te deranjeze. Cădem în ridicol deja că începem să discutăm că e apă, dar nu ne deranjează. E clar că lucrarea e proastă, că a fost inaugurat înainte de a fi gata, am mai spus-o tot aici, în emisiune. Chiar mă întrebam, la inaugurare, n-a văzut nimeni macaralele alea de pe el când s-a inaugurat? Adică cum să tai panglica, cu macaralele pe pod. Lucrarea nu e gata, nu e nici vorbă de gata. Chiar este în pericol”, a mai declarat Mihai Crăciun, la „Drumurile Noastre”.

detalii pe b1tv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *