Video. Mihai Betelie, manager Rompatent Design: Clubul Sportiv al Armatei are drepturi de marcă asupra denumirii și nimeni nu poate să-și înregistreze Steaua

Foto: csasteaua.ro

De ani de zile asistăm la o luptă fără sfârșit pentru unul dintre cele mai importante branduri ale României. Este vorba despre brandul Steaua București. Lupta se dă între Clubul Sportiv al Armatei, cel care a deținut dintotdeauna marca Steaua București, și entitatea FCSB, controlată de afaceristul Gigi Becali, care se pretinde continuatoarea echipei de fotbal Steaua București.

Au existat și există nenumărate procese, însă până acum verdictul instanțelor, inclusiv al Înaltei Curți de Casație și Justiție, a fost cât se poate de clar: marca și palmaresul echipei de fotbal Steaua București aparțin Clubului Sportiv al Armatei. Cu alte cuvinte, FCSB nu e Steaua.

Lumea Justiției publică poziția unuia dintre cei mai importanți specialiști în proprietate industrială din România în legatură cu disputa pe marca Steaua București. Este vorba despre managerul agenției de proprietate industrială, înregistrare și protecție mărci Rompatent Design, fostul procuror Mihai Betelie.

Citeşte întreaga ştire aici: VERDICT IN CAZUL CARE A DEZBINAT ROMANIA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *