Tricolorii, huiduiți de suporteri la meciul cu Israel

Suporteri ai nationalei de fotbal a Romaniei flutura stegulete, in timpul meciului cu selectionata Ungariei, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, pe Arena Nationala, in Bucuresti, vineri, 6 septembrie 2013. LAURENTIU MICH / MEDIAFAX FOTO

Tricolorii au fost huiduiți pe Arena Națională, după ce au marcat o remiză la meciul cu Israel. Fotbaliștii români a făcut scor 1-1, în meciul împotriva israelienilor din etapa a cincea a Grupei I în preliminariile EURO 2024, sâmbătă seară.

În repriză secundă a jocului, prestația „Tricolorilor” a scăzut semnificativ, iar echipa israeliană a exercitat o presiune constantă în apropierea porții lui Moldovan. Cu suporterii români, în număr de aproximativ 50.000, devenind tot mai nerăbdători, nemulțumirea lor a devenit evidentă.

În jurul minutei 90, când spectatorii de pe Arena Națională sperau ca echipa antrenată de Edi Iordănescu să obțină o victorie, jucătorii au ales să joace mai precaut. Atunci când un coleg a pasat înapoi către Moldovan în loc să avanseze în jumătatea adversă, publicul a reacționat vehement, huiduind în cor.

Suporterii și-au manifestat nemulțumirea până la finalul partidei, ori de câte ori „Tricolorii” au avut ocazia să atace, dar nu au făcut-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *