Schimbare importantă pentru Supercupa României

Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal s-a întrunit pentru aprobarea mai multor decizii, printre care una legată de desfășurarea Supercupei României în următorii ani.

Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a adoptat, marţi, decizia ca Supercupa României să aibă loc pe stadionul echipei campioane.

”Ţinând cont că echipa campioană a României intră mai devreme în calificările cupelor europene şi că ne dorim să susţinem participarea echipelor româneşti în întrecerile europene intercluburi, dar şi că Supercupa României reprezintă un trofeu important pentru cluburile noastre şi că ne dorim să maximizăm Supercupa ca un prilej de sărbătoare şi de deschidere a unui nou sezon competiţional, am decis azi ca pentru următoarele trei sezoane Supercupa României să fie organizată pe terenul echipei care va câştiga Superliga”, a spus preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

”Aceeaşi regulă se va aplica din următorul sezon competiţional şi în fotbalul feminin, care se va afla în premieră în faţa organizării unei Supercupe”, a precizat Burleanu.

În situaţia în care, din orice motiv, jocul nu poate fi organizat pe stadionul campioanei, acesta va fi organizat pe stadionul celeilalte echipe participante la Supercupă.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *