Circulație îngreunată pe linia CFR Buftea – Periș după căderea mai multor copaci

Circulaţia trenurilor CFR Călători spre şi dinspre Ploieşti este întreruptă temporar din cauza căderii unor copaci pe linia de contact între Dârza şi Periş şi ruperea firului precum şi a pantografului de la trenul R 5017, informează duminică seara compania.

„În cursul acestei după-amiezi, 21 mai 2023, circulaţia trenurilor CFR Călători spre /dinspre Ploieşti este întreruptă temporar din cauza căderii unor copaci pe linia de contact între Dârza şi Periş şi ruperea firului precum şi a pantografului de la trenul R 5017. Echipele de intervenţie ale CFR SA lucrează la deblocarea căii ferate şi remedierea firului de contact pentru realimentarea cu energie electrică. Ca măsură de sprijin, CFR Călători a pus la dispoziţia CFR SA locomotivă diesel pentru a putea fi astfel tranzitată zona afectată”, se spune în comunicat.

Potrivit sursei citate, trenurile afectate până în prezent sunt: R 5017 Bucureşti Nord – Buzău, IR 1635 Constanţa – Braşov şi R 3027 Bucureşti Nord – Braşov.

Trenul 5017 va avea la plecare 82 de minute de întârziere.

„Circulaţia în zona afectată se va desfăşura în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate şi îi asigură că face toate operaţiunile necesare pentru asigurarea unui transport în siguranţă”, se mai spune în document.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *