Restricții-Podul de la Fetești, pe Autostrada Soarelui, nu va putea fi redeschis pe ambele sensuri

Foto: facebook.com/CNAIRSA

Podul de la Fetești, pe Autostrada Soarelui, nu va putea fi redeschis pe ambele sensuri, temporar pentru minivacanța de 1 mai.

Podul de la Fetești, pe Autostrada Soarelui, nu va putea fi redeschis pe ambele sensuri, temporar pentru minivacanța de 1 mai. Este o perioadă în care se anticipează un aflux de mașini care merg sau se întorc de pe litoral. La această construcție peste Brațul Borcea al Dunării mai este nevoie de lucrări, iar șantierul ar putea fi prelungit până la începutul verii, potrivit companiei de drumuri.

Constructorul care face primele reparații capitale la podul de la Fetești a precizat pentru Radio România Actualități că estimează finalizarea lucrărilor până pe 15 iunie. În aceste condiții, cel mai probabil restricțiile vor fi menținute și la începutul verii, când sunt zilele libere de 1 iunie și Rusalii. Pe de altă parte, la podul de la Cernavodă, circulația se desfășoară normal, pe ambele sensuri. Acolo, reparațiile vor fi reluate din 2 sau 3 mai, a transmis reporterul RRA, Alex Lancuzov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *