PSD, PNL și UDMR au legalizat abuzul în serviciu până în 250.000 de lei-În Piața Victoriei, în fața Guvernului, s-a anunțat un protest pentru ora 18.00

Senatul a votat un amendament care practic legalizează abuzul în serviciu (furtul) cu prejudiciu până în 250.000 de lei. Singurul partid care a votat împotrivă a fost USR. Aleșii AUR s-au abținut. Restul senatorilor au votat pentru amendament.

Acesta aduce aminte de Ordonanța de Urgență 13, din 2017, care a scos sute de mii de români în stradă. Ea stabilea un prag de 200.000 de lei. La vremea respectivă, PNL-iștii condamnau atacurile PSD la justiție și lupta anticorupție. Acum sunt cu toții în aceeași barcă.
Cât despre președintele Klaus Iohannis, dacă acum câțiva ani critica PEE – SEE – DEE – ul, între timp a avut grijă să-l aducă la Putere. Iar dacă la vremea OUG 13 condamna atacurile la justiție și chiar ieșea în stradă cu românii, acum spune că România e „un cap de pod al democrației” și că „vom continua să lucrăm și să protejăm ceea ce am realizat”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *