Sorin Grindeanu: Se reia licitaţia pentru finalizarea studiului de fezabilitate al autostrăzii Braşov-Bacău

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că va fi reluată licitaţia pentru finalizarea studiului de fezabilitate al autostrăzii Braşov-Bacău, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru 16 ianuarie 2023, potrivit News.ro.

„Se reia licitaţia pentru finalizarea studiului de fezabilitate al autostrăzii Braşov-Bacău! CNAIR a transmis, astăzi, spre publicare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Anunţul de Participare pentru lansarea procedurii de achiziţie publică pentru noul contract. Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru16 ianuarie 2023”, a scris Sorin Grindeanu, pe Facebook.

El a mai spus că studiul de fezabilitate trebuie să fie finalizat în 24 de luni, după semnarea noului contract, lansat în licitaţie (valoare estimată: 45 de milioane de lei, fără TVA). 

„După finalizarea studiului de fezabilitate, construcţia propriu-zisă a Autostrăzii Braşov-Bacău va fi finanţată prin fonduri europene (POT 2021-2027)”, a conchis Grindeanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *