Video! Emisiunea Drumurile Noastre 1 TV- Șoferii mor din greșelile lor. În România sunt peste 2.400 de şcoli de şoferi şi 13.000 de instructori

Accident în care au fost implicate o cisternă şi un microbuz, pe Centura Capitalei/ Opt persoane au fost transportate la spital. Accident mortal pe autostrada Bucureşti-Constanța, un barbat a încercat sa traverseze autostrada.

Două accidente grave în ultimele zile. Accidente produse de şoferii profesioniști, şoferi pregătiți de instructori.

Siguranța în trafic, scăderea numărului accidentelor depinde numai de noi, şoferii. Peste 2.400 de şcoli de şoferi şi 13.000 de instructori sunt direct implicați în tot ce înseamnă siguranță în trafic. Șoferii nu știu să controleze maşina, să fie atenți la semnele de circulație, să fim atenți la ceilalți participanți la trafic. Din prima sau a doua zi, instructorul te aruncă în trafic fără să poți face nimic, te plimbă pe anumite trasee, unde stai blocat, elevul nu ştie să facă nimic. Școlile de şoferi vor să ia banii imediat, 2.200 de lei şcoala de şoferi pentru categoria B, 15 şedințe, patronii acestor şcoli nu vor să aibă cheltuieli suplimentare, însă elevii sunt atraşi să facă şi ore suplimentare.

Este foarte important să ştiu de ce vreau să iau carnetul, să duc copilul la școală, să mă plimb cu mașini puternice ? Instructorii ar trebui să-şi educe elevii, şoferii mor din greșelile lor, de noi depinde siguranța în trafic.

Invitați

  • Gabor Sandor – secretar de stat Ministerul Transporturilor
  • Augustin Hagiu – președinte FORT (Federaţia Operatorilor Români de Transport)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *