Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu urează succes tuturor elevilor în noul an şcolar

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, le urează succes tuturor elevilor în noul an şcolar, care începe luni, iar cadrelor didactice le transmite că prin proiectele noilor legi în domeniu vor redobândi „locul pe care îl merită în societate”.

„Întoarcerea la şcoală după vacanţa de vară este un moment de emoţie pentru profesori, pentru elevii de toate vârstele, dar şi pentru părinţii şi bunicii acestora. Mâine, toţi părinţii şi bunicii care vor dori să fie alături de copii şi să-i însoţească la grădiniţă sau la şcoală o vor putea face! Dragi elevi, data de 5 septembrie marchează începutul unei noi etape în procesul vostru de dezvoltare, etapă care aduce şi noi provocări educaţionale.

Vă asigur că tot efortul vostru va merita, pentru că doar prin şcoală veţi fi mai aproape de un viitor mai bun. Suntem mândri de voi şi vă asigurăm că vă vom susţine mereu şi vom căuta cele mai bune soluţii pentru a vă ajuta! Succes în noul an şcolar!”, a scris ministrul Educaţiei duminică într-o postare pe Facebook.

Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *