Emisiunea Drumurile Noastre-B1 TV-România rămâne repetentă an de an privind siguranța rutieră. ȘAH PE TOATĂ MASA CNAIR

Pe lângă faptul că nu suntem în stare să construim drumuri și autostrăzi, oficialii guvernamentali nici măcar nu sunt în stare să întrețină și să pună la dispoziția șoferilor șosele sigure.

Mai mult, victimă a delăsării/“miserupismului” din rândul funcționarilor publici, angajați pe bani mulți în Ministerul Transporturilor, a fost chiar un coleg al acestora.

Vorbim și despre șoferi, școli de șoferi, instructori. O altă temă se referă la microbuzele și dubițele de pe șosele. Avem înmatriculate peste 500 mii de autoutilitare sub 3,5 tone (“dubițe”) și așa-zise “microbuze” – autoturisme cu 8+1 locuri, care circulă pe șoselele din România, dar și în afara țării – îndeplinind diverse servicii de transport caracteristice.

Aceste vehicule se pot conduce cu permis de categoria B (asemenea autoturismelor). Conducătorii acestor categorii de vehicule, adeseori sunt catalogati ca fiind “șoferi kamikaze”.
Au trecut aproape 10 zile, UMB Spedition a dat șah pe toată masa CNAIR. UMB a câștigat, în ultimii 2-3 ani, 10 contracte strategice pentru construcția a 5 proiecte de autostradă, 4 drumuri expres și o variantă ocolitoare. De ce?

Invitați

  • Lucian Șova-fost ministru al Transporturilor
  • Sandor Gabor-secretar de stat Ministerul Transporturilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *