Video! 11 vagoane ale unui tren din Ucraina au deraiat în județul Iași. Trenul circula pe ruta Constanța – Cristești-Jijia

Un tren cerealier plecat din Portul Constanța spre Ucraina a deraiat în județul Iași.

Circulația feroviară a fost întreruptă pe relația Pașcani – Iași, din cauza deraierii, între stațiile Sârca – Podu Iloaiei, a 11 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă. Trenul circula pe relația Port Constanța – Cristești-Jijia. Potrivit CFR SA, din garnitură, care avea în compunere 32 de vagoane goale, au deraiat 11 vagoane pe firul II de circulație, firul I fiind închis pentru lucrări programate.

În urma deraierii celor 11 vagoane au fost rupți și 7 stâlpi de înaltă tensiune, care asigurau alimentarea cu energie electrică a liniei de contact. Pentru menținerea continuității traficului de călători, SRCF Iași a pus la dispoziția călătorilor mijloace auto, pe distanța Podu Iloaiei – Târgu Frumos.

Ieri seară, începând cu ora 21.08, a fost redeschisă circulația feroviară între stațiile Sârca – Podu Iloaiei, pe firul II, cu două restricții de viteză: 30 Km/h, în zona km 51+700-52+000 și 50 km/h, în zona Km 49+300-49+900.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *