Video! Emisiunea Drumurile Noastre-B1 TV-Dezmăț pe bani publici la Ministerul Transporturilor. Parchet, candelabre, mocheta și mobilă de lux

Dezmăț pe bani publici la Ministerul Transporturilor. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu închide ochii în fața neregulilor directorilor din ograda Transporturilor.

Vinerea trecută am primit o factură, un document emis de GEI Palat CFR SA, societatea care administraează Palatul CFR, locul unde sălășuiește ministrul Grindeanu și toți directorii companiilor de infrastructură din România. Factura proformă este emisă de GEI Palat pentru achiziția unui produs de lux, imediat detaliem despre ce este vorba. GEI Palat, cu acționariat unic Ministerul Transporturilor, percepe chirie și bani pentru întreținerea Palatului CFR tuturor companiilor și societăților de stat care funcționează în clădirea din fața Gării de Nord.

Adică statul cere chirie statului. Cu 40 de angajați, GEI Palat a reușit să obțină un profit de peste 3 milioane de lei, anul trecut. Dacă tot au obținut profit de pe urma taxării societăților de stat, băieții de la vârful GEI Palat s-au apucat să sifoneze profitul. Trebuie să precizăm că la Gei Palat CFR SA, din 42 de angajați, 9 sunt șefi. Nesimțirea șefilor din Transporturi începe din biroul șefului CFR SA, renovarea a circa 50 mp a costat peste 80.000 de euro. Parchet, candelabre, mochetă și mobilă de lux. Numai mocheta a costat peste 5.000 de euro. GEI Palat, păstorită de Petre Ungureanu, a avut grijă să cumpere un șemineu pentru biroul șefului CFR SA. Da, un șemineu, ceferiștii stau în frig, ploaie și mizerie. Mai mult, au fost în stare să cumpere și un fotoliu pentru masaj, aproape 40.000 de lei, un fleac. Biroului șefului CFR SA este în renovare de peste o lună. Nu am primit aprobare pentru a filma investițiile realizate de GEI Palat.

Era culmea să avem voie să fimăm luxul din biroul șefilor din Transporturi. 80.000 euro pentru renovarea biroului. După ce au aflat că presa primește facturile pentru dezmăț, băieții din Transporturi au transmis un comunicat, un scenariu de Ferentari. Personajele principale, Petre Ungureanu, noul din cadrul GEI Palat, omul bun la toate, aici mă refer si la spălătoriile de pe terenurile CFR și Ion Simu, șeful CFR SA.

Invitați

  • Adrian Bărbulescu-jurnalist Club Feroviar.ro
  • Florin Dobrescu-lider de sindicat CFR SA
  • Maxim Rodrigo-lider de sindicat CFR Călători

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *