Corporațiile caută tot mai des cursuri integrate de formare pentru angajații lor

foto: https://www.freepik.com/

  • Peste 6.000 de corporatiști au participat la cursuri de dezvoltare personală și profesională dar și la cursuri de limbi străine, numai în cadrul organizațiilor Brightway® și International House București 

Studii recente arată că 93% dintre oameni au folosit contextul social pandemic pentru a reflecta asupra condiției lor. Peste 80% spun că semnificația succesului este alta. Pun mai mare accent pe echilibrul intre viața personală și muncă, pe flexibilitate și, mai ales, pe sănătatea mintală. 

Tot mai multe corporații au înțeles nevoia de a oferi angajaților cursuri de dezvoltare personală. Numai în cazul Brightway, peste 4.000 de persoane au participat la diferite cursuri de dezvoltare personală și profesională. Iar în cazul International House București, peste 2.000 români au participat la cursuri.

Cele mai căutate cursuri în perioada asta au fost cele cu o componentă mare umană. Au fost creșteri de 3 ori mai mari pentru sesiunile cu componentă emoțional, precum cele de growth-mindest, comunicare folosind PCM, negociere și persuasiune sau leadership vs. parenting.  De cealaltă parte, cele mai căutate cursuri de limbi străine au fost cele cele de germană. În anul 2021, a existat o creștere de 15% pentru acestea, în timp ce cererea pentru cursuri de limbă franceză a fost de 10%. 

Pornind de la această necesitate Brightway & International House București realizează, începând de luna aceasta, un parteneriat prin care pun la dispoziția companiilor cursuri de dezvoltare personală și profesională integrate, pentru a răspunde nevoilor tot mai dinamice de pe piața muncii.  

Brightway  va asigura componenta de cursuri de dezvoltare personală și profesională, iar International House București va pune la dispoziția companiilor cursurile lingvistice, într-un parteneriat care va asigura complementaritate. 

„Am avut ocazia să cunosc echipa International House îndeaproape și am fost bucuros să regăsesc oameni pentru care a servi clientul la standarde de excelență este o preocupare continuă. Pentru Brightway®, parteneriatul cu IH înseamnă că avem pe cine să ne bazăm când vrem să ne ajutăm clienții să se dezvolte învățând o limbă străină”, mărturisește Mihai Arghire,  Managing Partner Brightway.

Astfel, clienții vor putea accesa mai rapid și ușor cursurile de care au nevoie, dar și oferte speciale avantajoase pentru cei care achiziționează un produs de training la recomandarea organizației-partener.  

,,Parteneriatul cu Brightway® deschide noi posibilități de împlinire a nevoilor de dezvoltare și creștere a clienților din portofoliul nostru. Împreună putem să ne servim clienții într-o manieră mai completă, ajutându-i să își atingă obiectivele lor îndrăznețe. Ne bazăm pe expertiza înaltă a consultanților și trainerilor Brightway®” spune Mihai Gânj, Managing Partner IH București. 

În 17 ani pe piața de training din România, Brightway® a strâns peste 25.000 de participanți în proiectele coordonate de cei 22 de traineri și formatori. Specialiștii predau cursuri centrate pe patru direcții masive de dezvoltare: training, consultanță & coaching, teambuilding și recrutare. Cursurile sunt diverse, de la mindset, finanțe sau leadership, până la meditație ghidată, aromacologie, terapie cu câini, tehnici de prim ajutor sau chiar sporturi extreme. IH București contează pe 150 de profesori care au servit de-a lungul celor 20 de ani de existență peste 400 de companii client și 28.600 de cursanți. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *