Sheriff Tiraspol furnizează surpriza anului în fotbalul mondial, învingând Real Madrid pe Bernabeu

Foto: facebook.com/FootballClubSheriff

Sheriff Tiraspol a reușit să producă surpriza serii în grupele Champions League, după victoria obținută de moldoveni în fața giganților de la Real Madrid cu scorul de 2-1.

Prima ocazie importantă a partidei a aparținut celor de la Real Madrid, în minutul 18. Karim Benzema a executat foarte bine o lovitură liberă. Acesta a direcționat balonul spre vinclul porții apărate de Georgios Athanasiadis, dar portarul de la Sheriff a respins tentativa lui Benzema.

Totuși, cei care au deschis scorul au fost cei de la Sheriff Tiraspol, în minutul 25, atunci când Cristiano a centrat perfect în interiorul careului, acolo unde aștepta Jasur Jakhshibaev. Acesta a trimis cu capul și l-a învins pe Courtois.

Hazard putea restabili egalitatea în minutul 36, aceasta a șutat puternic la poarta lui Sheriff, dar Athanasiadis a anticipat foarte bine și a păstrat scorul neschimbat.

În minutul 61, Vinicius a căzut în careul advers după o intervenție a unui adversar, iar centralul partidei a cerut consultarea VAR. Cu toate acestea, în urma arbitrajului video, arbitrul a stabilit că nu a fost penalty.

Doar două minute mai târziu, același Vinicius a căzut din nou în careul advers, iar de această dată, arbitrul a dictat lovitură de la unsprezece metri.

Benzema a profitat de ocazie și a restabilit egalitatea partidei.

Sheriff a înscris din nou în minutul 71, dar reușita nu a fost validă pentru că asistentul a indicat ofsaid.

Luka Modric putea marca în minutul 75, dar Athanasiadis a intervenit perfect, iar scorul a rămas neschimbat.

Pe finalul partidei, moldovenii au reușit surpriza serii când Adama Traore i-a pasat perfect lui Sebastien Thill care nu l-a iertat pe Courtois.

Sursa: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *