Florin Cîțu este noul președinte al PNL

Foto: facebook.com/florinVcitu

Premierul Florin Cîțu a câștigat cursa pentru șefia Partidului Național Liberal. A obținut aproape 1.000 de voturi în plus față de contracandidatul său, Ludovic Orban, care a condus partidul până acum.

Cîțu a obținut 2878 de voturi, iar Ludovic Orban, 1898 de voturi.

De asemenea, Daniel Buda a fost ales preşedinte al Curţii de Arbitraj cu 2.381 de voturi, iar Mihai Barbu – preşedinte al Comisiei Naţionale de Revizie şi Cenzori cu 3.808 voturi.

Duminică se reuneşte, tot la Romexpo, Consiliul Naţional al PNL, pentru alegerea celorlalte funcţii de conducere din partid. 

„Acest vot mă onorează și mă responsabilizează. Nu mă surprinde alegerea d-voastră, pentru că am spus că echipa câștigătoare este singura soluție pentru PNL. Vă promit că voi fi președintele tuturor liberalilor, indiferent pentru cine ați votat. De astăzi suntem un partid unit și vom folosi toate resursele împotriva adversarilor politici din PSD. Aceasta nu a fost doar o campanie, a fost o mișcare care va schimba România în bine. Vă mulțumesc tuturor și împreună construim România liberală”, a declarat Florin Cîţu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *