Iohannis: Golful, un sport care nu e deloc exclusivist

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la evenimentului organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, că golful, un sport care nu e deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii.

”Mă bucur să întâlnesc aici atâţia oameni pasionaţi de golf, un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, a afirmat preşedintele.

El l-a felicitat pe preşedintele Clubului de Golf „Paul Tomiţă” pentru calitatea deosebită a bazeisportive.

”Faceţi o treabă foarte bună, domnule Werner Keul, şi sunt convins că veţi continua cu aceeaşi pasiune! Mă bucur să fiu aici şi doresc să îi felicit pe campionii acestui turneu, dar şi pe campionul industriei auto naţionale, Dacia Renault”, a declarat Iohannis.

El a subliniat că performanţa nu se poate obţine fără bani şi că sportul românesc are mare nevoie de politici publice mai bine ţintite, de resurse, de infrastructură modernă şi accesibilă, dar mai ales de implicare la toate nivelurile de organizare administrativă, economică şi socială.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *