Exclusiv-Emisiunea Drumurile Noastre-B1 TV-Consilierii secreți din CNAIR

119 zile până la sfârșitul acestui an, Drulă vrea să inaugureze 100 km de autostradă, să spargă pragul de 1.000 km de autostradă.

Astăzi, Florin Cîțu, Cătălin Drulă și conducerea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu știu care este primul proiect de autostrada care va fi finalizat in acest an si cand se va face inaugurarea și nici câte proiecte de autostradă vor fi finalizate în acest an și care sunt acestea.
Răspunsul celor din CNAIR este halucinat, îl citim imediat. Ceva de genul, dacă vreun antreprenor trage tare sunt șanse să fie dat în trafic ceva, dacă nu se trage tare se așteaptă termenul contractual. Avem răspunsuri despre sute de șefi din CNAIR, majoritatea taie frunze la câini și așteaptă ziua de leafă, dar și despre consilierii secreți de pe ștatele de plată ale CNAIR.
Dacă tot nu știm când vom avea primul km de autostradă în 2021, CNAIR a primit pe stick, un studiu de fezabilitate de mântuială pentru documentul care aruncă în are Transporturile și CNAIR. Oficialii din Transporturi țin documentul sub preș. Tot astăzi prezentăm și cv-ul ministrului Cătălin Drulă.

Invitati

Alexandru Lancuzov-jurnalist RadioRomania Actualitati

Anghel Tănăsescu – Presedintele Asociației Profesionale de Drumuri si Poduri, filiala Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *