Central European Film Festival aduce un concurs de filme cu telefonul, pentru adolescenţi

Foto: facebook.com/CEFFTM

Festivalul de Film Central European Timişoara (FFCET), care se desfăşoară în perioada 24 august – 4 septembrie, invită adolescenţii pasionaţi de film la un concurs de filme cu telefonul, cu durata de minimum un minut şi jumătate şi maximum cinci minute, pornind de la tema din acest an a festivalului, „Noua realitate”.

Competiţia li se adresează liceenilor şi studenţilor, câştigătorul fiind recompensat cu un premiu de 500 de lei, arată un comunicat al FFCET.

Pe lângă concursul de filme cu telefonul, cea de-a V-a ediţie a Central European Film Festival Timişoara aduce în perioada 2 – 4 septembrie, împreună cu Asociaţia Culturală Contrasens, trei workshop-uri despre film pentru adolescenţi, ateliere despre ecranizări după benzi desenate cu Bogdan Movileanu, atelier despre casting cu Viorica Capdefier sau atelier despre secvenţe memorabile din filme româneşti cu Bogdan Movileanu şi Marian Sorin Rădulescu sau pot participa la toate acestea. Atelierele sunt dedicate celor cu vârste între 14 şi 26 de ani.

Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile. Cei interesaţi, se pot înscrie până în 29 august, completând următorul formular: https://forms.gle/QkFzaz51cNoE7pAC8.

Central European Film Festival Timişoara este un proiect cultural cuprins în programul cultural prioritar general al Centrului de Proiecte al Municipiului Timişoara, realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara şi al Consiliului Local Timişoara şi este susţinut de Centrul Naţional al Cinematografiei, Uniunea Cineaştilor din România şi JTI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *