Zeci de blocuri din Sectorul 6, fără apă caldă până în 24 august

50 de blocuri din cartierul bucureștean Drumul Taberei, zona străzii Valea Ialomiței, vor rămâne fără apă caldă de luni, 9 august, până marți, 24 august.

„Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB) anunţă că începând cu data de 09 august 2021, ora 10.00, se vor desfăşura lucrări de înlocuire a aproximativ 40 de metri de conductă cu diametrul DN 1000, armături de diverse dimensiuni şi a patru compensatori (DN 1000) pe Magistrala 1 VEST, din sectorul 6 al Capitalei”, a transmis Termoenergetica, într-un comunicat.

Compania a precizat că lucrările vor fi efectuate în zona străzii Valea Ialomiţei din sectorul 6, iar lucrarea are ca scop pregătirea pentru iarnă a furnizării de căldură în cartierul Drumul Taberei.

„Furnizarea apei calde pentru un număr de aproximativ 50 de blocuri va fi sistată până marţi, 24 august 2021, ora 24:00. Lucrarea are un specific complex, fiind deosebit de importantă pentru îmbunătăţirea furnizării agentului termic în cartierul Drumul Taberei, în viitorul sezon de încălzire”, a transmis compania.

„Este important de subliniat că, prin poziţia pe care o are această porţiune de magistrală, lucrările nu pot fi executate decât în perioada de revizie a CET Vest”, a mai precizat Termoenergetica.

Pentru informaţii suplimentare, bucureştenii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *