Un tren a plecat fără pasageri din Gara de Nord Bucureşti

Situaţie incredibilă şi revoltătoare în cea mai mare gară a ţării. Un tren a plecat fără pasageri din Gara de Nord Bucureşti, din cauza unei erori.

Concret, garnitura care pleca la Buzău fusese anunţată la linia 5, dar a fost garată de fapt la linia 8. Fără ca pasagerii să fie informaţi, trenul a plecat la ora stabilită, în timp ce oamenii care au cumpărat bilet au rămas pe peronul indicat de tabelele de afişaj.

Călătorii au aflat de eroare abia când au cerut explicaţii la biroul de informaţii. Drept compensaţie, pasagerii au primit bilete gratuite la următoarele curse cu destinaţia respectivă. Nu a fost singura greşeală însă. O eroare similară s-a întâmplat şi în cazul trenului cu destinaţia Sibiu. Acesta fusese anunţat pentru linia 14, dar a fost garat la linia 10. În acest caz, din fericire, pasagerii au fost informaţi la timp de greşeală.

„Știu că s-au făcut anunțuri la megafon în cazul de ieri și doar o parte dintre călători nu au putut ajunge. Cei care nu au reușit să se urce la trenul regio 5003 li s-a făcut restituire de bani”, a precizat Carmen Cotonaru, responsabil comunicare pentru CFR Călători.

CFR a dispus efectuarea unei cercetări interne pentru a vedea cum s-a întâmplat acest lucru, a mai precizat reprezentantul companiei feroviare pentru Libertatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *