CFR Călători anunță o nouă stație pe traseul dintre Gara de Nord și Aeroport

Foto: facebook.com/CFRCalatori.ro

CFR Călători are, începând de astăzi, 56 de trenuri directe din Bucureşti Nord către Parc Mogoşoaia şi retur iar durata unei călătorii este de 11 minute, potrivit unui comunicat al companiei.

Preţul unui bilet este de 4 lei.

Totodată, CFR Călători anunţă reduceri de până la 50% la abonamente. Astfel, abonamentele de călătorie lunare „Nelimitat 30” sunt legitimaţii de călătorie cu număr nelimitat de călătorii în perioada de valabilitate şi se eliberează tuturor persoanelor pentru deplasare pe relaţia solicitată, cu valabilitate din orice zi a lunii. Tarifele sunt calculate cu o reducere de până la 50% din tariful de transport. Abonamente de călătorie lunare „Flexi” – valabile 5, 10 sau 15 zile dintr-o lună calendaristică – sunt legitimaţii de călătorie nominale, ce pot fi utilizate un număr de 5, 10 sau 15 zile dintr-o lună calendaristică. Tarifele sunt calculate cu o reducere de 45% pentru Flexi 15, o reducere de 35% pentru Flexi 10, o reducere de 25% pentru Flexi 5. Abonamente de călătorie săptămânale „Nelimitat 7” sunt legitimaţii de călătorie cu număr nelimitat de călătorii în perioada de valabilitate şi se eliberează tuturor persoanelor pentru deplasare pe relaţia solicitată; Tarifele sunt calculate cu o reducere acordată în jur de 40% din tariful de transport.

Abonamentele se emit la casele de bilete ale staţiilor şi agenţiilor CFR Călători, pentru călătoria la clasa a 2-a cu trenuri Regio sau Interregio.

Purtarea măştii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călători este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor – staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *