FRF face campanie electorală cu biletele de la Euro

Foto: https://www.frf.ro

După ce Federația a decis să trimită legendele fotbalului românesc la tribuna a II-a, în frunte cu Hagi și Gică Popescu, Răzvan Burleanu se folosește de meciul din optimile de finală pentru a-i răsplăti pe votanții săi, care la anul vor fi desemna viitorul președinte de la Casa Fotbalului.

FRF a stabilit data Adunării Generale a FRF pe 28 iunie la prânz, zi în care la București, dar seara, de la ora 22:00, Arena Națională va găzdui un meci în optimile de finală la Campionatul European. 

Fixarea adunării la acea dată nu e întâmplătoare fiindcă Răzvan Burleanu a decis să-și recompenseze votanții cu o invitație la această partidă. În momentul de față, șeful FRF se află în plină campanie electorală în perspectiva alegerilor care vor avea loc în primăvara lui 2022, atunci când expiră acest al doilea mandat al lui Burleanu.

E o practică brevetată în trecut și de Mircea Sandu, care proceda fix la fel: chema membrii afiliați la București și organiza mese bogate, dar le făcea și diverse cadouri.


Citeşte întreaga ştire aici:  FRF face campanie electorală cu biletele de la Euro! Burleanu și-ar răsplăti votanții cu tichete de peste 37.000€

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *