Incendiu în Caraș Severin. Locomotiva unui tren încărcat cu cereale a luat foc

Foto: https://www.news.ro

Incendiu în stația ferovioară Poarta, județul Caraș-Severin. Locomotiva unui tren de marfă încărcat cu cereale a luat foc. Misiunea pompierilor a fost îngreunată de lipsa apei în zonă, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, pompierii au fost chemaţi, în jurul orei 01.30, să stingă incendiul izbucnit la un tren de marfă încărcat cu cereale care staţiona în la Poarta, lângă Teregova. 

Incendiul se manifesta la locomotiva trenului, iar aceasta a fost decuplată de restul garniturii, astfel că focul nu s-a extins si la vagoane.

Intervenţia pompierilor a fost una dificilă, deoarece alimentarea autospecialelor cu care s-a intervenit s-a putut face la un râu aflat la zece kilometri distanţă, iar locomotiva avea rezervorul de 10.000 litri plin cu ulei. 

Incendiul a fost stins abia in jurul orei 08.30, iar acum urmează să se stabilească de la ce a pornit focul. Potrivit ISU Caraş-Severin, nu au fost victime în urma incendiului şi nici circulaţia trenurilor nu a fost perturbată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *