Platformă medicală online pentru pacienții din Sibiu

captura foto: https://portalmedical.cjsibiu.ro/

Pacienţii din şase spitale din judeţul Sibiu pot, începând de vineri, să-şi consulte dosarul medical pe platforma Portalul Medical, informează publicația ștrilietransilvaniei.ro.

“Până la acest moment peste 1.100 de sibieni au deja cont pe Portalul Medical, iar numărul lor este în continuă creştere şi mai mult de 60 de medici de familie au cont în Portal şi pot vizualiza istoricul medical al pacienţilor”, a anunțat joi Consiliul Județean (CJ) Sibiu.

Platforma portalmedical.cjsibiu.ro poate fi accesată direct sau de pe site-ul CJ Sibiu, fiind adaptată oricărui dispozitiv, fie că este vorba despre calculator, laptop, tabletă sau telefon mobil. Pentru a intra în platformă, utilizatorii îşi creează un cont de utilizator pe platformă folosind fie codul de pacient primit de la oricare dintre unităţile medicale menţionate, fie numărul de document de pe cardul electronic de asigurări de sănătate (poziţia 4 – număr document). De asemenea, sunt necesare pentru crearea contului de utilizator codul numeric personal şi o adresă de e-mail valabilă.

În portal există date despre pacienţii care au fost internaţi în spitalele de Pediatrie, Judeţean, de Pneumoftiziologie, Psihiatrie din municipiul Sibiu, Spitalul Orăşenesc din Cisnădie şi clinica privată Misan Med.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *