Bucureștenii s-ar putea trezi cu o invazie de țânțari

Bucureștenii s-ar putea trezi cu o invazie de țânțari la venirea căldurii. Suntem în a doua jumătate a lunii mai, dar încă nu a fost făcut niciun tratament în Capitală în acest sens. 

Jurnaliștii Digi24 au solicitat Primăriei Capitalei o explicație pentru această întârziere. Programul Unitar de Acțiune, care stabilește numărul de tratamente și locurile în care se aplică, urma să fie aprobat de Consiliul General din data de 26 aprilie. Ordinea de zi nu a fost aprobată atunci, astfel încât dezbaterea a fost amânată. Tratamentele vor fi aplicate abia la finalul lunii, după hotărârea Consiliului General.

Deși este în procedură de dizolvare, activitatea va fi prestată și anul acesta de Compania Municipală Eco Igienizare, căreia i-a fost delegat serviciul în 2019.

Bugetul pentru tratamentele de combatere a insectelor și șobolanilor pentru acest an este de circa 38 de milioane de lei.


Citeşte întreaga ştire aici: Bucureștenii s-ar putea trezi cu o invazie de țânțari și căpușe. Tratamentele nu au fost făcute nici până acum

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *