Vești bune! Elevii vor putea sta fără mască în exteriorul şcolii de săptămâna viitoare

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a declarat că de săptămâna viitoare în exteriorul unităţilor de învăţământ elevii vor putea sta fără mască de protecţie. Ministrul Educaţiei a precizat însă că se va păstra regula pauzelor decalate pentru a se evita aglomerările, potrivit romaniatv.net.

Elevii vor putea sta fără mască în exteriorul şcolii de săptămâna viitoare. Mai multe şcoli trec în scenariul verde
Elevii vor putea renunţa la mască în exteriorul şcolii de săptămâna viitoare, a anunţat ministrul Educaţiei. Sorin Cîmpeanu a ţinut să precizeze că pauzele vor fi în continuare decalate pentru a evita aglomerările.
„De săptămâna viitoare, in exteriorul școlii (spatii deschise) se poate renunța la obligativitatea purtării măștii de protectie, dar se păstrează regula pauzelor decalate pentru a evita aglomerările”, a anunţat ministrul Educaţiei.Ministerul Educaţiei a publicat şi lista ratelor de incidență Covid-19 pe localități, comunicată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI). Sorin Cîmpeanu a anunţat că în 654 de localităţi, in care rata de infectare este mai mare de 1 la mie, nu toţi elevii vor putea merge la şcoală.

„Săptămâna viitoare (17-23 mai) in școlile din 2527 de localități toți elevii vor putea merge la școala, cu prezenta fizica (Scenariul verde). Sunt peste 2,6 milioane de elevi in aceasta situație (90%).

detalii pe romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *