Banca Naţională a României îşi modernizează toaletele. Cost: Peste 7,3 milioane de lei

Banca Națională a României va plăti peste 7,3 milioane de lei pentru modernizarea toaletelor din sediul central al instituției conduse de Mugur Isărescu.

Potrivit caietului de sarcini sunt prevăzute lucrări de aproximativ 7,4 mil. lei. Cheltuielile care vizează obiectele sanitare propriu-zise reprezintă aproximativ 5% din total, iar cele cu faianța și gresia 15% (și includ reproiectare, achiziție, montare), restul fiind alocate lucrărilor care constau în reparații capitale și curente la instalații de canalizare, electrice și termice pentru a putea menține starea normală de funcționare a clădirilor și acțiuni ample de înlocuire de coloane de apă, refacere, spargere, restaurare a zonelor afectate, conforme cu legislația care protejează monumentele istorice, dar și cu standardele solicitate de ISU.”, se arată în comunicatul BNR.

„Spațiile a căror amenajare face obiectul prezentului caiet de sarcini au funcțiunea de grupuri sanitare și, într-o foarte mică măsură, dușuri/vestiare/. Spațiile au suprafețe utile variabile și sunt distribuite pe întreaga înălțime a imobilului (subsol 1, demisol, parter, mezanin, E1-5, mansardă). (..) Finisajele existente ale spațiilor sunt parțial deteriorate și se află într-un stadiu semnificativ de uzură. (..) Instalațiile sanitare se află într-o stare semnificativă de uzură. (..) În prezent, sistemul de ventilație al grupurilor sanitare existente este nefuncțional”, se arată în caietul de sarcini al licitației BNR.

Citeşte întreaga ştire aici: BNR își modernizează toaletele din sediul central. Cost: Peste 7,3 milioane de lei 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *