VIDEO: Accident violent pe un drum din Dolj

foto: https://www.facebook.com/olteniatvro

Două persoane din Cetate, Dolj, au fost aproape să își piardă viața în urma unui accident rutier.

Cei doi, un bărbat în vârstă de 45 de ani şi o femeie de 47 de ani, stăteau pe carosabil, în dreptul unei mașini staționate, când un alt vehicul a izbit mașina parcată.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un tânăr de 21 de ani, cetăţean bulgar, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-o autoutilitară ce tracta o remorcă şi care circula pe DN 56A, din direcția Dr. Tr. Severin către Maglavit, ar fi încercat să evite impactul cu un autoturism condus de un tânăr de 27 de de ani, din comuna Cetate, intrand în coliziune cu un autoturism staționat neregulamentar, parțial pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier, cei doi pietoni au fost transportaţi la spital, fiind constienţi şi cooperanţi. Conducătorii auto a fost testat cu aparatul alcotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Sursă: facebook/olteniatvro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *