DNA a început urmărirea penală în cazul chelneriței angajate pe post de inginer la Apele Române

Șase persoane, între care directorul Administrației Bazinale de Apă „Prut-Bârlad” Petru Avram și primarul și viceprimarul localității sucevene Vatra Moldoviței, au fost puse sub urmărire penală de DNA într-un dosar privind angajările de la Apele Române. 

Concret, procurorii au dispus începerea urmării penale a primarului comunei Vatra Moldoviței, Virgil Saghin, a viceprimarului Gabriel Niga, cu atribuții de primar la data faptei, a secretarului general al primăriei comunei, Ana Boca pe care îi acuză de abuz în serviciu. Totodată, a fost demarată urmărirea penală pentru abuz în serviciu a directorului Administrației Bazinale de Apă (A.B.A) „Prut-Bârlad”, Petru Avram.

O tânără care a lucrat ca ospătăriţă, apoi a fost, pe rând, manager de cafenea, manichiuristă şi, vreme de trei zile, angajată la Primăria Vatra Moldoviţei și care spune că a terminat Facultatea de Chimie a fost angajată pe post de inginer la Administraţia Bazinală de Apă Prut-Bârlad. Recorder a dezvăluit cazul, după ce un inginer cu vechime, Gabriel Mustățea, a reclamat că tânăra a fost angajată fără concurs și că nu avea niciun fel de experiență în gestionarea inundațiilor.

Citeşte întreaga ştire aici: DNA a început urmărirea penală în cazul chelneriței angajate pe un post de inginer la Apele Române. Șase persoane puse sub acuzare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *