Foto. Trofeul Euro 2020 a ajuns la București

Foto: facebook.com/PMBucuresti

Trofeul Campionatului European a ajuns la București, duminică, unde a fost înmânat ambasadorului Euro 2020 din România, Dorinel Munteanu. La eveniment a participat și Gică Popescu, notează digisport.ro.


Trofeul a fost plimbat prin Capitală, iar turul s-a încheiat la Arena Națională. Consilier al Guvernului României pentru UEFA EURO 2020, Gică Popescu a vorbit despre turneul final: ”Este pentru noi o mare onoare să primim azi la Bucureşti acest trofeu care în istoria sa a fost îmbrăţişat de legende ale fotbalului mondial precum Van Basten, Gullit, Xavi, Platini sau Zidane.

Iar dacă nu am avut ocazia de-a lungul celor două turnee finale să ridicăm acest trofeu, Dorinel (n.r Dorinel Munteanu), Belo (n.r Miodrag Belodedici), măcar azi să facem o poză să ne mândrim cu ea”.

Primarul Nicușor Dan: „Peste 13.000 de oameni vor fi prezenţi în Arena Naţională la meciurile de la EURO 2020”

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a vorbit despre prezența spectatorilor la meciurile din București: „Vreau să vă asigur că ne-am ţinut de cuvânt şi suntem în grafic cu tot ce trebuie să facem. Vreau să vă asigur că împreună cu sutele de voluntari vom face astfel încât, la ora începerii evenimentului, totul să fie pregătit pentru un eveniment de înaltă clasă.

Vă asigur că Bucureştiul va fi o gazdă primitoare atât pentru sportivi, cât şi pentru spectatori. Este prima oară după mai bine de un an când avem evenimente sportive cu public. Peste 13.000 de oameni vor fi prezenţi în Arena Naţională la meciurile de la EURO 2020. Este deci un semn de speranţă că vom reuşi cu toţii să trecem peste această pandemie”, a spus Nicușor Dan, într-o intervenţie online, la evenimentul organizat cu prilejul aducerii Trofeului UEFA EURO 2020 în Capitală, citat de Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *