Cosette Chichirău, despre demiterea lui Vlad Voiculescu: Dacă folosim analogia familiei, a dat un copil afară din casă, l-a lăsat pe stradă fără haine, să înghețe

Foto: facebook.com/CosetteChichirauUSR

Decizia premierului Florin Cîțu de a-l demite pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost, dacă facem o analogie cu o familie, ca și când ar fi ”dat un copil afară din casă, l-a lăsat pe stradă fără haine, să înghețe”, a declarat într-un interviu la RFI deputata Cosette Chichirău.


”Gestul domnului Cîțu a fost unul foarte grav. Pur și simplu, dacă folosim analogia familiei, a dat un copil afară din casă, l-a lăsat pe stradă fără haine, să înghețe. Adică nu poți într-o familie să faci un asemenea gest (…). Reacția noastră a venit ca o contrareacție la un gest extrem-extrem de grav, un lucru care nu se face (…). Deci noi sperăm să nu mai vedem asemenea surprize negative”, a spus Chichirău.


Întrebată dacă are încredere 100% în premierul Florin Cîțu ea a răspuns: ”Eu pot vorbi în nume personal (…), am încredere că acum, coaliția de guvernare este mai sănătoasă și va fi mai stabilă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *