Ioana Mihăilă, primele declarații în calitate de ministru al Sănătății: Multe proiecte au început în mandatul lui Vlad Voiculescu, le voi continua fără ezitare

Foto: https://gov.ro/

După ce a depus jurământul de învestitură la Palatul Cotroceni, Ioana Mihăilă a declarat într-o conferință de presă ținută la Ministerul Sănătății că „avem o șansă istorică de a remedia măcar o parte dintre probleme” și că este adepta transparenței, motiv pentru care va „accelera prezentarea din oficiu a tuturor datelor publice relevante”.

Ioana Mihăilă a precizat în conferința de presă de miercuri, 21 aprilie, că a lucrat bine cu fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, și că „mă aștept să lucrez bine și cu domnul Florin Cîțu”, cât timp „amândoi ne orientăm spre aceleași obiective, obiectivele de reformă”.

Întrebată dacă s-a sfătuit cu Vlad Voiculescu, Mihăilă a răspuns că l-a întrebat pe acesta „dacă crede că voi supraviețui” și fostul ministru i-a răspuns „că speră că da”.

„Cel mai frică îmi este că nu voi apuca să finalizez sau să pun pe drumul cel bun reformele pentru care am venit aici”, a mai spus Ioana Mihăilă la conferința de presă.

Citeşte întreaga ştire aici: Ioana Mihăilă, primele declarații ca ministru al sănătății: „Multe proiecte au început în mandatul lui Vlad Voiculescu, le voi continua”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *