Noi modalități de programare pentru vaccinare împotriva COVID-19

Foto: https://gov.ro/ro/

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, a afirmat că va exista posibilitatea de înscriere la vaccinare prin call-center fără să fie necesară crearea unui cont pe platformă, dar şi de înscriere direct într-un centru de vaccinare.

„Vor fi (…) implementate cât de curând o serie de modificări în ceea ce priveşte modalitatea de programare în ideea în care extindem diverse mijloace şi căi prin care o persoană poate să acceseze un centru de vaccinare, plecând de la ideea că, în mod deosebit, în mediul rural, dar nu numai, de multe ori, este dificilă accesarea platformei de programare şi atunci trebuie să găsim o serie de soluţii şi de metode complementare prin care o persoană să beneficieze în final de vaccinare”, a explicat şeful CNCAV, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria.

El a afirmat că se vor putea face programări telefonic, prin call-center, fără crearea unui cont în platformă şi direct la un centru de vaccinare.

„Două soluţii concrete. Va exista posibilitatea de programare telefonică tot prin intermediul operatorului de call-center. Persoana respectivă se va programa direct în centrul de vaccinare fără să existe nevoia creării unui cont în platformă. O altă modalitate pe care o avem în vedere este ca persoana respectivă sau mai multe să se programeze direct la centrul de vaccinare. Sunt în mod deosebit persoane din mediul rural care se pot deplasa la un centru de vaccinare şi se trec pe listă exact în respectivul centru şi se va stabili ziua în care trebuie să se prezinte pentru vaccinare”, a precizat Valeriu Gheorghiţă. 

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *